MARC BY MARC JACOBS

Jag och Emsy posar utanför marc by marc jacobs butiken i Sthlm respektive London.

R O R I

tfs,
so much in school right now babes.. Vi ska bli bättre på updates, vi lovar! Snart bjuds det på bilder från fantastiska Paris och underbara London.  snart, måste bara bli av med högen av prov och inlämningar vi har framför oss.. Love

more preview


Darlings, uppdaterandet har varit dåligt de senaste dagarna, det ber vi om ursäkt om. Ännu en Lanvin&Hm bild har läckt ut och allt i bilderna är lockande. Jag vill se hela collektionen nu men vi får all vänta 11 dagar till( om de inte läcker ut ännu fler bilder det vill säga) är inte färgerna helt fabulous?

costume national

En kommande färg som jag riktigt har fastnat för är himmelsblott, costume national gör en starkare variation av den blåa färgskalan, men kläderna är magnifique!

Syndat

Att det aldrig går att låta bli att shoppa, jag som hade lovat mig sjäv att inte spendera någonting innan London. Jaja, det blev bra basplagg iallafall. Byxorna är ifrån hm och t-shirten ifrån acne (världens skönaste by the way). Mina tankar kretsade kring att köpa ett par vida byxor ifrån carin wester men jag höll lite in pengarna. Åh, jag kan inte bärga mig till London jag längar dit såå!!

Frida in French Vogue

maskulint och feminint, paljetter och glitter, päls och guld! Måste haffa senaste nummret av Paris Vogue Snarast!

ZARA AW 10

men hallå vad jag älskar Zaras höst! Skriver upp röda kostymbyxor och kamelfärgade kappa på min inköpslista inför paris! jaa.. den är rätt lång..

cacharel s/s 11

loving the pink!

ME AND CAROLINE


Jag och Caroline var i Stockholm i Fredags och hade en jätte mysig tid tillsammans. Vi saknade dock vår Elinkan!

Jag hade på mig ett linne från Topshop tillsammans med en grön kjol från H&M och klackar från New Look.

Caroline lånade min tröja från American Apparel och så hade hon hennes klänning från H&M som kjol.

Minimalistik

I eftermiddag drar jag till huvudstaden igen, underbart som vanligt. By the way är jag helt besatt av minimalistiska kläder, en trend som kommer hålla kvar till sommaren.
1 adam camble             5 emilio pucci
2 alexander wang         6. ann-sofie back
3 erdem                       7. balenciaga
4 balenciaga                 8. net-a-porter

RÖTT


Hello darlings, idag har jag på mig detta! Love/E

Brown&red

I Stockholm inhandlade jag denna underbara kappa ifrån Topshop. Under har jag matchat vinrött med vinrött, tröjan är ifrån cheap monday och skjortan är vintage. Later skaters

opinion


Kolla in denna sida och se hur Carrs samt Frida Fahrman och Madelene tycker om Topshop.

drying up

sourse
Jag känner att det har varit en rktigt blogg torka för oss men vi ska komma iång. Denna klänning av Margaux Bolle är helt amazing, speciellt tillsamans med a tuch of pink.

TOPSHOP



rött och leopard.

Sibyllegatan

Har tillbringat de senaste dagarna i Sthlm tillsammans med fina vänner och min underbar klass. Skulle inte shoppa och borde inte ha gjort det då det mesta som köptes i London har prislapparna kvar.. men... hehe.. Nu blir det shoppingstopp tills paris!  Puss

gårdagens shopping


Gårdagen spenderades i huvudstaden med härliga vänner och eftersom jag måste spara pengar till London blev det bara ett neede köp ifrån Acne. Ni får se det lite senare, later

acne pjuks


Jag ska definitivt skaffa ett par Dr.matins när jag åker till London om ca 4 veckor men jag blir lite sugen att skaffa mig ett par av dssa ifrån Acne istället.

the green one

sourse
Jag är helt sold på den där gräna färgen, speciellt dessa två tjejer som fångades på bild under paris fashion week. Love....

the cut

skor zara
jeans urban outfitters
tee omsydd klänning hm

rain

Idag är det så höst, himlen öppnade sig tidigt i morse och jag tror knappastatt det kommer sluta regna på ett bra tag. det som är bra med dessa dagar är att du får lov att göra ingenting.
Jag kunde inte låte bli att fastna för dessa bilder på Freja Beha Erichsen, så sjukt fina. Nu ska jag gå och bka lite scones.

elegance outside

It's all about the coat this fall, elegant, modern and minimalistic. These are some of my favorites... well expensive favorites.
1. stella mccartney
2&3. YSL
4. Chloé
5&6. Givenchy
7. ISSA
8. ACNE

dagens kläder

Lång kavaj vintage
polo sand
bälte monki
kostymbyxor zara

Paris FW REPORT

Paris J'aitaime

Vogue anniversary celebration

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Bilder från studdedhearts

wow wow wow

CERISE CONVERSE


Cerise rosa har alltid varit en av mina favorit färger så det fick bli ett par nya Converse i cerise när jag fick välja ett par.

found it

Nu har jag äntligen hittat laddaren till kameran, den låg inte mer än et stenkasst ifrån mig(som vanligt). Nu blir det tidningsläsning och oreos för att sedan peppa inför kvällen.
I morse slängde jag på mig dessa sköna jeans ifrån cheap monday som jag fyndade för 100 lappen i sommras, jag bara älskar dem. Till hade jag en vintage stickad tröja med fransärmar och skinnjacka ifrån mq.

RSS 2.0