Nu kör vi!

Idag börjar Stockholm fashionweek och springinparis kommer idag börja med Ida Sjöstedts visning klockan 12.00! Shit vad roligt det ska bli. Nu kör vi!

UNE RÈVE BLANCHE

J'adore blanche!

STYLE BY

Första nummret av Style by släpps om 43 dagar, 23 timmar och 98 minuter and I can't wait. And I can't wait!!

dagens crave

Stella McCartneys vår/sommar kollektion är fantastisk, jag vill ha allt!

pic

Vår i Paris


Yes yes, nu är resan äntligen bokad! Jag kommer möta våren i Paris, fan vad jag har längtat efter det! Visst är det ett bra tag till vi åker( i April) men shit vad härligt!

l'été


Nu kryper jag upp i soffan med en kopp te i handen och favorittidningarna i knät och tar helg. Jag känner mig mer eller mindre uttorkad och behöver ny inspiration, nu ska det läsas.

cold

Satans vad kallt det är ute! Idag slängde jag på mig jeans ifrån Urban outfitters, skjorta, linne acne, kavaj cos och dr Martens. Nu måste jag återgå till pluggandet!

PERFEKTA GRÅA JEANSEN

Jag är på jakt efter de perfekta gråa jeansen, som dessa ovan som tillhör Ida Rislöw. Hur fina!/Emma

NÄSTA VECKA SMÄLLER DET



Nästa vecka är det äntligen dags för Stockholm fashionweek och det ska bli så roligt att gå på så många visningar. Vi lovar att ge massor av dagliga rapporter av modeveckan i bilder och annat smått och gått. Bilden ovan är ifrån höstens modevecka. Jag och Carro står utanför Carin Westers ss 11 visning och tar en sista bild innan vi ska gå in i tältet.


I wanna have you

Dessa underbaringarna finns nu att köpa på zara för ca. 800 kr. Åh, I what you soo bad!

KATE MOSS WEARING CHANEL

just for u babes, en illustration av kate moss. by me.

Kiko orange


Jag har precis kommit hem ifrån en seg dag på jobbet, skönt att sätta sig lite. Jag är helt förälskad i ett orange nagellack ifrån ett Italienskt kosmetikaföretag som heter Kiko, passar awsome till rosa!

oups

Eurowoman feb 11 & Vogue Paris feb 11, both in GUCCI.

Morning Beauty

Det är den femte dagen jag sitter hemma med feber, shit vad det suger. Jag fick visst en rejäl dänga av något. Jag hopas att jag snart är på benen igen, klarar inte av mer sittande! Dessa bilder tyckte jag var mycket härliga, man får en yns av sommar och härliga mornar. Jag älskar mornar, i alla fall när de är soliga.
pics

Simone Rochas SS11

gahhh, håller med collan här. Oj vad vi älskar det här! Sammanfattar hur jag vill se ut i vår gansak bra tycker jag. Rosa, orange, vit, plast och silver. och den där kragen som vi sett i topshops lookbook. mumms LOVE/CARRS

Fashion week

Detta trillade ner i brevlådan idag. Elles februari nummer och en inbjudan till cheap Mondays visning på Sthlms modevecka. Ser fram emot båda!! 

EAU SO FRESH



Marc Jacons parfym Daisy luktar verkligen som en sommaräng, eau so fresh.

BEAUTY OF THE SEASON


Climbing out the window

efter att ha skickat in sista skoluppgiften för veckan tar jag officiellt helg en dag för tidigt och åker till mitt älskade Sthlm imorgon för jobb! Puss Carrs

Kirkwood heaven


Shit vilka snygga skor Nicholas Krirkwood har gjort till sommaren! Dessa ovan är enbart ett urval av skor som jag tyckte var snygga. Denna genialiska mannen kommer nu i Januari öppna sin första butik i London om jag inte minns fel. Jag skulle såå gärna vilja låna lite av hans skoparadis!!

Proenza schouler spring campain


Vårig med härliga färger, jag måste säga att jag gillar den starkt!
pics

DAGENS OUTFIT

Idag/igår hade jag på mig mitt älskade linne från Acne, kostymbyxor från H&M Trend och även en kavaj men den skippade jag på bilden. Love/ Emsy

dagens crave


Dessa underbara vida orangea byxor ifrån Jil Sander, självklart...jag vill ha dem pretty badly. Jag älskar hur denna tjejen mixar det med dessa serisrosa klackar.
pic: fashionsquad.com

Elin kling hearts hm

Idag släpptes nyheten om att Elin Kling har gjort ett samarbete med Hm. Det kommer den 3 februari, släppas 9 plagg och två accessoarer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Om du mer är intresserad av projektet kan du klicka in här. Plaggen ser på bilderna mycket lovande ut och en vit kuvertväska och kopparfärgat armbant som kollektionen erbjuder skulle absolut inte sitta fel. Dessutom måste jag säga att den nya längden på håret är ursnygg!

CHUNKY WILEYS

bild1, posande med min nya darling från rodebjer
bild2, dagens outfit

Best of net-á-porter sale

Det känns alltid smärtsamt att klicka runt på net-á-porter's hemsida och hitta underbara kläder till sky-höga priser. Om man vill köpa dessa kläder ska man passa på nu under rean och dessa är några av mina favoriter. Sådana kläder som man kan bära till våren och sommaren utan att känna att de är "last season".
Baddräkt Zimmermann               Bh,  La perla
Klänning Gucci                           Ballerinaskor, Bloch
Tröja, Proenza Schoulder            Klänning, Lela rose
Svart väska, Lanvin                    Skjort-klänning, Alexander Wang
Mönstrad väska, Mullberry           Shorts, Alexander Wang
Vit kavaj, Kimberly ovitz             Poncho, Alexander McQueen


me heart colors



Får jag lite tid över sitter jag gärna och illustrerar, det tar sin lilla tid med mina otränade fingrar men när jag väl kommer igång kan jag sitta i flera timmar. Vill ni se fler illustrationer i bloggen? LOVE carrs

Pink, orange and yellow


Rosa, gult och oranget (gärna tillsammans) är några färger vi på Springinparis verkligen tror på till våren. Tillsammans med klarrosa läppar som på Jil Sander ss11 visning eller med en nedtonad make som Christopher kane visade på sin ss11 kollektion. WE WANT SPRING NOW + Orange Jil sander långkjol.



FIKA TIME

Hänger runt på Elinkans nya MAC-LOVER och väntar medan hon och Caroline köper fika. Lite såhär ser vi ut idag. Puss från mig (Emma) Elinkan och Caroline♥

Madelene de la Motte

En bekant till mig, Madelene de la Motte är definitivt på våg upp i hennes modell karriär och jag tycker väldigt mycket om hennes bilder. Framför allt dessa ovan. Fler bilder på henne kan ni hitta här

TIPSIGT

För ett par veckor sedan när jag var på Freeport i Göterborg var jag inne på Scoretts outlet och fann dessa tre par skor, tycker de kan bli riktigt fina på folk som gillar den skostilen. Jag ville ha de cerise-rosa lackade Dr.Martens kängorna men där sa pappa ifrån. Hehe./Emma

Sara Blomqvist för Stockholm spring 2011 magazine


Mums, bilderna som Sara Blomqvist och någon mycket snygg Mr X har gjort för Stockholm spring 2011 Magazine är... ja mums.

NEW YEARS EVE

Hey darlings. Det här hade jag på mig på nyårsafton.

RSS 2.0