I hope you still have my address...


jess hart


Blev typ såhääär lycklig när jag upptäckte hennes blogg, här!

gårdagens

Igår var jag på mysfika hos Ems även om vi var trötta som får hade vi mycket roligt som vanligt. Igår hade jag på mig byxor ifrån Urban, jag mååste köpa nya! Dragkedian är helt paj, vilket syns på bilden. Skor Dr Martens, tee Ramones, Kvaj Lanvin for HM (emmas) sjal (emmas).

SPRINGINPARIS love LANVIN

Cerise rosa halsband från Lanvin + H&M.
Blazer och tee med typiska Lanvin prints.
Den rosa klänningen.

 

Solglasögon.

 

Den leopard mönstrade tshirten från herr.

Och sist men inte minst den underbara kuvertväskan. Vilken är er favorit?

What comes around goes around

Till den här vintagebutiken "what comes around goes around" i New York och L.A skulle jag mer en gärna ta en sväng i och fynda massor av kläder. En annan vintage butik som jag hjärtligt kan rekomendera är INA som ligger i New York, tyvärr är deras priser inte så vänliga på grund av det stora designutbudet.

If you snooze you loose

Jag skulle vilja åka någonstans imorgon, New York, Paris, London, Nya Zeeland eller kanske indien. Nä, imorgon och på söndag blir det jobb hela dagen, så jag kansk får ta en resa framöver.
Bilden ovan ritade jag ihop på 11 minuter med kolpenna, det ska typ föreställa the November cover av paris vogue.

Jeffrey C

Jag är såå sugen på att köpa ett par jeffrey campbell skor men jag vet inte vilken färg jag vill ha, lite sugen på de lila men samtidigt på den bruna och den svarta... svårt!

Aprés l'école


Efter skolan möttes jag och och Carrs upp på chocolate och pratade och började spåna ett projekt som vi kommer ta tag i framtiden. Nu blir det matlagning för min del, later!

PHONE CHARM

bild från Stockholm streetstyle.
want, want, want. letar på ebay för fulla muggar. hojta till om ni hittar den någonstans!

Lanvin HJÄRTA H&M

08.01 hade jag och emsy hunnit klicka hem det här från H&M <3 LANVIN kollektionen som slöpptes kl 08.00 imorses. Nu ska vi äta frukost, planera våran londonresa och kolla på gossip girl!  LOVE EMS&CARS

beatles

Fick hem en LP- spelare i veckan och vad jag älskar den! Musik blir så mycket roligare och jag vet inte... verkligare på något sätt. Skivor som har spelats mycket är vampire weekend, the who, och the beatles.

cos


Go' kväll på er, jag har precis ätit mig mätt och ska snart öppna en burk ben and jerry! Åh, viken skön söndag, vaknade upp vid elva( inte alls likt mig som brukar gå upp åtta varje helg)och har bara gjort härliga saker.
Bilderna på dagens är väldigt suddiga så man kan inte riktigt se kavajen som jag köpte på Cos i London. Det kommer en bättre bild så småningom och jag lovar att den är en riktig darling.

SILVER


Mina nya älsklings skor kommer från Jessica Simpson and I LOVE them./Emma

acne track and 7 others

1. leoplånbok, topshop                    5. klackar, toshop
2. overknee stövlar, gucci               6. örhängen, net-a-porter
3  klänning, lanvin ♥ h&m               7. acne track
4. skjorta, topshop                         8. lackskor, pixiemarket

streets of paris

Vill tillbaka till paris, eller i alla fall bort från Linköping. Åker upp till Sthlm i helgen med några kompisar för att bara vara, belönas lite efter... att ha varit i skolan.. hela veckan... Nu ska jag göra ordning lite hemma, imorgon får jag finbesök. LOVE

PURPLE VELVET


jessica simpson purple velvet platforms <3

Crave of the day

sourse

Idag skulle jag utan att blinka vilja klä mig mig helt i denna underbara spetsoutfit ifrån ida sjöstedt matchat med en hatt ifrån rag en bone.

Frida G

Ifrån December Brittish vogue

Jag tror definitivt att Frida Gustavsson är Sveriges kanske Väldens nya Kate Moss.

"Sometimes i bought vogue instead of dinner, just felt it fed me more"

Vintage solglasögon ifrån covent garden

Superfin äkta balenciaga ifrån porobelloroad, det blev tyvärr inget köp



Sofie fachineras av en enorm klacksko vid covent garden

Fantastiska chanelsmycken, också på portobello road

Två par skor som inhandlades i London

Back to reality

Darlings i'm back, London var helt underbart och även om fyra dagar är mycket är det inte tillräckligt, jag skulle kunna ha stannat där föralltid! Jag hakar gärna på er Ems and Carrs, jag skulle kunna åka tillbaka imorgon om det var så. Nu måste jag vila låga timmar innan det blir full fart imorgon. Bilder kommer så småningom/ E

ME AND EMMA


Medans Elin strosar fram på Londons gator just nu har jag och Emma besämt oss för att åka till London strax efter våra 18årsdagar i Februari! Något att se fram emoti det här vinterlandet. LONDON BABY! LOVE carrs

London baby


Imorgon vid den här tiden kliver jag på planet till London, here we come! Jag kan knappt bärga mig att vandra längs portobello road och shoppa vintage, dricka starbucks och strosa runt på new bond street! Jag hoppas bara att vädret håller i sig, det ska tydligen bli snöoväder imorgon, det ända man kan göra är att hålla tumarna.

NOT TODAYS

Förra fredagen hade jag på mig min kappa från Topshop tillsammans med mina målade jeans från Cheap Monday,  skor från Zara och skjorta från Ralph Lauren. Tjingeling/Emma

godbitar


1. Vintage                     5. Burberry
2. Helmut Lang              6. Marc by Marc Jacobs
3. Stella McCartney        7. Phillip Lim
4.  Acne                        8. Erdem

fotografiska

Idag skulle jag åh så gärna vilja strosa runt på fotografiskas "Fashion" utställning i Stockholm där modefotografi genom tiderna ställs ut. Min kära vän Maria är där och har det trevligt medans jag mer eller mindre är fastbunden vid med stol och jobbar på en inlämmning, livet är inte speciellt rättvist ibland. Nu måte jag återgå till min rapport, later!

crash

Shit alltså, min dator crashade igår men av någon underlig anledning fick jag tillslut igång den. Snacka om att jag fort som attan backade upp allt. Förrästen är nog detta första gången i veckan som jag sminkar mig, jag har varit så himla lat och jag trivs faktiskt med att inte bära smink.
Nu måste jag springa iväg till jobbet, bätte outfitt bild kommer senare!

PURPLE PARIS


Har gått och snöat in mig totalt på lila, i alla nyanser.
Ska snart lägga in alla härliga bilder från Paris gator men tills vidare får ni två lila bilder på mig vid vår franska balkong! Natti natti, bisous!

dagens inspiration

The Chic muse får står för dagens inspiration, sjukt chic klädstil säger jag bara!

I whant lanvin, not diamonds

Älskar kominationen av rosa och rött!
fab!
De där skorna skulle jag ta på mig utan att blinka.
Gult är definitivt inte fult, inte på Frida Gustavsson i allafall.
Allvarligt talat, jag måste skaffa med en sådan gul klänning!
Just nu sitter jag på bibloteket med min fina vän Sofie och pluggar, inte speciellt roligt. Något som däremot är roligt är Lanvis sammarbete med HM, oh ya it's happening.
Bilderna är tagna ifrån kling och columbine.

black, head to to

Förlåt för en riktig sugig uppdatering, här är bland annat en outfit ifrån förra veckan.
Stickad tröja vintage, byxor hm, skor new look

RSS 2.0