Vogue Russia

Vouge russia, natascha Poly by Terry Richardson

Färgerna, Håret, Pälserna. Det är svårt att inte älska. Terry Richardson är en av mina favoritfotografer. Jag har svårt att tro på anklagelserna han har fått på sig om sextrakasserier när såpass stora modeller fortfarande ställer sig framför hans kamera och det går inte att förneka att allt han fotar blir till guld. Har till och med ett litet urval av hans bilder i min kalender. INSPIRATION!

clear converse

Sprang runt som en liten galning i London och letade efter dessa men hittade dem ingenstans (fick nöja mig med sex par andra skor...) Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att googla efter "clear converse" som dem såfint heter men jag hittar dom inte att köpa någonstans. Vart finns ni underbara skor ? I WANT YOU

dagens inspiration

Septemper paris Vogue's cover is fall fab!

London, check!

bild ifrån london fashion week tagen av columbine.freshnet.se

I förrgår bokade vi  flyg/ hotellrum (ÄNTLIGEN) till London. Jag flyger ibörjan av November men jag är redan pepp till tusen, London är underbart. Carrs kom precis hem därifrån och hennes köp är minst sakt fabulous!
London... I am on my way!

POLOTRÖJA



Fick med mig mycket fint hem från London, bl.a dessa två underbara polotröjor! Slängde ihop två stycken looks för hur jag skulle matcha dem. Fjädercapen på bild 1 köpte jag i en liten Vintageshop i Soho och Kjolen och hatten på bild 2 är köpta på Next och Topshop. Lovar att visa resten av shoppingen från london snart också! PUSS

södagens

Som jag nämde tidiare har jag av någon mysisk anlening tappat bort min kameraladdare så att ta outfitts blir det inte så mycket av. Detta var i allafall vad jag bar i Söndags då jag bland annat sjöng inför 75 pansionärer tillsammans med min partner in crime Mattias. Nu blir det te och plugg, puss på er.
Tröja American Apperal(Ems's)
Kjol Acne
Skor Zara

a - dress

Vad jag är kär i denna klänning ifrån.. ja, Acne självfallet. Jag undrar när den kommer ut i butik, får ta en titt in i acne butiken nästa vecka när jag ska till huvudstaden. Tjejen som äger denna klänning hittar ni här.

Freja heart valentino


Visst är dessa bilder på Freja i Höstens Valentino kamanj underbar, speciellt den stora bilden. Förlåt för en sjukt dålig uppdatering men det är mycket på gång, imorgon blir det jobb hela dagen och kvällen.
Jag måste också säga hur jag avundar carrs för att hon åker till London, jag hoppas att hon har en fabulous time!

I HEART LONDON

Då åker jag iväg till min favoritstad (efter nyc!) för en shoppingweekend! tuddels ♥

Burberry SS11

Olala mon djue! Je veux tout les vetements! Burberry Prorsum är som vanligt helt underbar, jag skulle kunna ha på mig allt redan nu. Om ni vill ha en bättre titt på Burberrys leather/glammy/neon/classic collection gå in här och se visningen.

saks fith avenue

skor, converse jeans,acne tischa,H&M Jacka, saks fith avenue hatt,H&M


Drog på mig det skönaste jag hittade(har blivit alldeles för bekväm av mig..) och åkte in till stan för kaffe&matteplugg på ett mysigt café med Elin. Myyss


work!


Det så sjuukt mycket i skolan nu för oss alla, själv försöker jag hinna med 50 saker samtidigt. Ursh för stress säger jag bara. Jag hoppas att vi hinner att blogga mycket även om det är svårt att hinna med.
Jag har förrästen fått en feeling för vida byxor, det är någonting jag verkligen ska inhandla när lönen kommer.

best of NYF 1

Att få vara delaktig på New York fashionweek skulle vara mer än en dröm som går i uppfyllelse. Eftersom jag inte är där tänker jag ge er ett antal collage med det bästa ifrån New York Fashionweek 2010!
1: tagen av Ivan.freshnet.se
2: backstadge av Diesel Gold
3: Marc Jacobs modevisning
4: Elin Kling i sjukt snygga ss11 Acne kläder
5: Philip Lim ss11
6. love those shoes!
7. Snygga Freja

silver

Jag är ledsen för att jag inte har laggt upp några outfitts på senaste tiden men min kameraladdare är helt capish så den går helt enkelt inte att andvända. Degens definitiva craving är dessa silverboots ifrån opening cermony.

DAGENS INSPIRATION.


Dagens inspiration står Emmi för. Jag älskar hur hon matchar den gråa knästrumpan till de ljus-gråa klackarna från Scorett. Jag blev fasligt sugen på att shoppa dessa skor när jag såg bild på hur snyggt man kan matcha dom.

ILLUSTRERA

Jag har börjat leka i Adobe illustrator, skissar lite hemma scannar in i datorn och bearbetar sedan bilden i Adobe. Superkul!

long black dress


dear baglady

Åh I love bags, jag är också i desperat behov av en snygg större väska. Om jag hade haft pengar så hade jag definitivt köpt någon av dessa.
1. Alaia                              7. MiuMiu
2. Simone Camille              8. Marc Jacobs
3. Valentino                        9.  Stella McCartney
4. Chloé                            10. Proenza Schoulder
5. MiuMiu                           11. Maison Martin Manguela
6. Chloé                            12. Marc by Marc Jacobs

OUTFIT 9 SEPTEMBER


Någon dag förra veckan hade jag på mig en topp från Weekday, byxor från Topshop och skor från Acne. Det blev liksom väldigt mycket djuriskt tema på den outfiten.

raisin

Som jag har nämt tidigare är jag helt frälst i vinröda läppar och igår tog jag en sväng förbi face och köpte detta läppstift, raisin. Färgern är helt underbar, jag kommer lägga upp en bättre bild vid ett senare tillfälle.

wang+white

I de collektioner som redan har visats på New York fashionweek har till stor del visat vita plagg liksom Alexander wang visar idag. Jag måste säga att jag verkligen tycker om hans ny collection, byxorna, skorna, stockat, vest.... edjigt vitt. Nicely done Alexander!

basic t

En sak som jag tycker att alla personer ska ha i sin garderob är en basic svart t-shirt. Min ständiga lover är denna svarta t-shirten ifrån acne, en liknande ligger runt 400 kr.

vampyr röd

Dog lite när jag såg den här bilden inne hos Collan. Ska gå och leta efter ett liknande eller helst identiskt läppstift ögonaböj och kappan är något som förhoppningsvis också kommer att finnas i min garderob i höst! fab

BEYOND RETRO


Om du inte är redo för att sommaren ska ta slut så hittar du denna kavaj i ett blom-mönster på Beyond Retro. Den bli din för 199 pix. Det fanns även en hel del snygga päls jackor i butik, ett litet tips bara.

V mag

Jag älskar bara dess bilder av Agyness Deyn för V magazine, en tidning jag inte kan bärga mig att köpa. Jag får nog ta en sväng förbi press stop imorgon eftermiddag och spendera lite pengar.

THE CUT


Det blir ett besök hos frissan snart för att få bort min page och köra på en enda längd.
Inspireras av denna bild som jag hittade hos studded hearts.
Påminn mig att köra på backslick al'a elin kling snart också! hiih, Puss


repeating mistakes


Som vanligt har jag ALLTID problem med min kamera, inte nog med att den håller på att kollapsa så hittar jag inte batteriladdaren, duktigt Elin. Så det fick bli ännu en bild med telefonen, kvaliten är inte toppen. Den kanske ligger i röran i mitt sovrum, jag håller på att göra om lite och under tiden ligger alla sakerna på golvet, hehe.
Stickad polotröja hanky dory, lång kavaj vintage, skinnpjuks topshop och ring mango.

vinrött


NEW LOOK

Både shoppingguden Emma Elwin & Columbine har införskaffat sig dessa skor i London.
Om man inte har vägarna förbi London kan man beställa dem här!
Finns de kvar när jag hälsar på i london är de mina! Puss

ASOS

supersnygga looks som jag vill kopiera rakt över i höst! kläder från Asos.

dagens inspiration

Gud vad skönt det är att bara gå omkring i stora mjukisbyxor och kolla på breakfast at tiffanys med en kopp te, det har varit min helg craving. Gårdagskvällen blev mycket lyckat, härligt folk det där! Ha en superlördag sweethearts!

gårdagens


Jag körde på en svartvit outfitt igår helt omedvetet ser jag ut som en lakris/mint godis.
sjorta marc'o polo, lång stickad tröja (som jag har virat upp) acne, jeans frk

20 FALL CRAVINGS!


1. Vinröd blus från Gucci.
2. Läder-kjol med spännen i sidan från Topshop.
3. Quiltad jacka från Topshop.
4. Senapsgul skjorta/blus från Topshop.
5. Fårskinns jacka från Burberry.
6. Plexi klackar från Charlotte Olympia.
7. Lila bh från Calvin Klein.
8. Vit skjorta med sten-dekorationer från Topshop.
9. Beige skinn-tshirt från Maje.
10. Fjäderjacka från Topshop.


1. Läderjacka med pälskrage från Balenciaga.

2. Fodral från Peter Pilotto.
3. Topp med blomster/leopard mönster från Topshop.
4. Kamel-färgad kjol från Topshop.
5. Klackar från Alaïa.
6. Clutch från Maison Martin Margiela.
7. Kornblåa klackar från YSL.
8. Fluffig fjäderjacka från Rika.
9. Gul kjol från Balenciaga.
10. Korall färgad klänning från Julien Macdonald.

Mitt rum

så här ser mitt rum ut ungefär en gång om året, när det är städat.

NYFW


Snart åh så snart börjar New York Fashionweek, tänk om man kunde få vara delaktig i den. Det senaste dygnet har jag haft ett enormt New York sug, I miss that city!
sourse

b&w

Äntligen helg, visserligen ska jag jobba imorgon men helg betyder kräftskiva med härligt folk, breakfast at Tiffany's och te i mängder. Idag testade jag att bära upp den vita skjortan på det sättet jag lade up i ett collage härromdan, en bättre bild kommer senare.

summer chic

Jag tog friheten att lägga upp denna snygga bild på ems där hon har på sig ja...har en snygg outfitt helt enkelt. Om du vill se fler bilder gå in här. Nu måste jag snart gå och sluta mina ögon i en nybäddad säng.

potential

åh vad roligt! Nu är det confirmed att Lanvin ska göra ett sammarbete med HM , vilket sammarbete detta kommer bli. Jag är redan sugen på att köpa kläderna då de kommer ut i butik den 23/11, det kan omöjligt bli något annat än toppen.

i love you

Just nu sitter jag i trädgården och jobbar som bara den med en inlämming jag har tills imorgon, inte speciellt roligt. Något som är mycket roligare är ett blogg event i Stockholm som ordnas av spotlife.se vilken jag skulle gått på tillsammans med Ems och Carrs men jag kan verkligen inte åka, det hade varit så himla roligt.
Dessa bilder kommer ifrån en ny tidning (well den är nyinkommen i Sverige i allafall) och den är riktigt inspirarande. Nu måste jag fortsätta skriva, see you later

SENAPSGULT


Idag har jag på mig en luddig kofta från Bikbok, läder-tights och halsduk från Monki, t-shirt från Diesel samt ett par skor från Acne. I like leather! Ps- Jag har tillbringat min eftermiddag med en underbart fin Elinkan i Monkis provrum typ.

RSS 2.0