what to wear on New Years?

Imorgon drar jag norrut för att fira nyår på ett par skidor. Här kommer ett förhoppningsvis inspererande collage angående nyårskläder.

1. Alexander McQueen                 8. barneys NYC
2. Christian Louboutin                  9. Ysl
3. Lulu Guinness                        10. Alexander Wang
4. Dion Lee                               11. Net-a-porter
5.Maria Hoffman                       12. Modekungen
6. Miu Miu                                13. Christian Louboutin
7. Zara                                   14. Okänd

KILLER HEELS

src, jak&jil
Råkade komma hem med ett par nya skor häromdagen, råkade hitta dem i butiken, råkade prova dem(och inse att dem var faabbb) och råkade dra mitt kort och sen råkade jag srkiva på ett litet kvitto också. Visar bilder på dem senare nu ska jag iväg och träffa min babe. xxxx carrs

Winter in Paris



black chanel

Det har verkligen varit en härlig jul, imorgon blir det tillbaka till jobbet. När julen är över blir i allafall jag bubbligt glad eftersom jag vet att våren är nära och det där bubbliga triggar igång shopping suget... hej då sparade pengar, nu blir det vårshopping!

PINK SUMMER

Jag tycker att vi gör såhär, efter som bloggen heter springinparis postar vi bara vår/sommar bilder! Emma, Elin, är ni på? Så kan vi ialla fall låtsas att det inte är två meter snö utamför våra fönster.. puss Carrs

TOPSHOP VÅR

kollage från marcella
säger som marcella, WOW vad snygga produkter som kommer att trilla in hos Topshop i vår! Är helt förälskad i färgpaletten och shortsen. Kan inte göra annat än att hålla med kära elinkan också, vi vill ha vår, nu!

Spring 2011

Vad jag ser fram emot vårens kläder och väder. När det är -20 grader vill man bara ta på sig varma och bekväma kläder, så tråkigt, jag röstar på vår!

MERCEEDES BENZ FASHIONWEEK 2011

Schemat för Sthlms fashionweek är släppt och jag hoppas att våran lilla trio kommer att befinna sig på i alla fall några visningar!

bad track

It has been two ruff weeks but I'm back on track.

PINK LIPS

DVF SPRING 2011
src
De perfekta rosa läpparna hos DVF. Letar just  nu efter det perfekta rosa läppstiftet, tips?

white knight

Som vanligt lyckas jag tappa bort min kamera  vilket som vanligt leder till att jag får ta outfittbild med min phon. Jag måste allvarligt talat bli bättre på att hålla reda på den! Idag klädde jag mig nästan helt i vitt, det är underskattat med helvitt på vintern. Jeans  åhlens, lång skjorta crocker, sjal indiska, skor dr martens, arband fynd i florida, klocka vintage.

" Paris is my home, London my dream but New York is my destiny"

Föråt för en extremt dålig uppdatering men det är mycket skola och jobb på gång. See you soon!

inspiration


RSS 2.0