simple

Minen kanske inte är den bästa och min näsa ser helt sne ut men detta var nog den normalaste bilden av mig jag kunde hitta. Efter skolan idag tog jag en tripp på stan med Emsy, mycket roligt, som vanligt gåt vi runt och fnissar allt och alla. Since jag är mycket trött idag slängde jag bara på min en avklippt t-shirt ifrån monki, ett par jeans ifrån nudie, ett par converse och en skinnjacka.

Palermo


Denna underbaring lade jag näsan över första gången när jag var i Göteborg i sommar och jag kan helt enkelt inte glömma den. Jag måste bara ha den, det får nog bli ett köp nästan gång jag är i Stockholm.
Nu måste jag rusa för jag har massor att göra innan morgon dagen. Lägger upp en dagens senare.

how to match the white shirt


Sedan min kamera har försvunnit igen kan jag inte ge er dagens så det fick bli ett litet collage i allt pluggande. Den vita skjortan funkar till allt och går att styla hur som helst, i höst tänker jag ha den knäppt ända upp under  en kortare stockad tröja, ett par smalt / högt sittande byxor och ett par höga boots eller en kjol och en extremt stor kappa. Proenza Schouler's är ett bra exempel på hur det kan bäras snyggt.

Hur vill du se tjejer klä sig i höst?

Just nu inspireras jag till tusen av citaten i hm magazine. Älskar att inspiration kan kommar från alla möjliga hörn och kanter.

Dagens trasor

Jag har så många väskor och jag vill använda alla lika mycket så att det inte blir orättvist (Ja, mina väskor har känslor.) Men svarta ormskinnsväska från Spanien, säg inte något till dem andra väskorna.. men jag gillar dig bäst. ♥

i-d

Helgen har varit fylld med jobb och middagar så jag har haft lite svårt att sitta vid datorn. Idag eller rättare sagt imorgon lämnar min underbara vän landet, hon flyttar till London. Om jag känner henne rätt kommer hon aldrig komma tillbaka till Sverige mer, (hon är inte direkt en Sverige-älskande person) vad jag kommer att sakna henne! Som tur är kan jag hälsa på henne i en av världens främsta städer.
Visst är denna framsida till i-D's 30th birthday issue hur underbar som helst, det finns också med lady gaga på framsidan men Kate moss slår allt och alla som vanligt.

hm fall magazine

Har tillbringat större del av morgonen i sängen med en kopp kaffe och bläddrat i hm fall magazine. Har förälskat mig i den bohemska stilen som syns även i bl.a Zaras fall också, även fast det är ungefär så långt borta från mig egen stil man kan komma...

favoriter i sommar

1. Min balenciaga lookie
2. Mitt pärongröna nagellack (hahha, jag ni får skratta åt bilden!)
3. Bustier från hm trend
4. skinnjacka från topshop, (sneköp av ems, lycka för mig)
5. jacka från Zara & svart bälte från hm trend
5. Svarta låga converse

10th muse

ser ungefär 10 cm på stövlarna men vet att jag vill ha dem! Bilden hittade jag hos 10th muse

monki paper


Carrs köpte ett par snygga höst boots för en skitbra pris
Jag har den nya tidningen i högsta hugg
Bev lite måkär i den gulgröna bh:n



je voudrais


Dessa skor som Elin Kling har köpt ifrån acne är helt gudomliga, den där guldiga färgen alltså... underbar! Om jag inte hade haft en storstads resa framför mig hade jag nog köpt dem på bums!

dagens

Jag och carrs var på ett litet event på monki, då de släppte sitt första nummer på den nya tidningen. Lite fler bilder kommer att komma imorgon.

hatt monki(testades bara, det kanske blir ett köp imorgon), kavaj vintage, skjorta mar'o polo, skinnbyxor topshop, skor zara

cover insider

The cover is amazing( I just love blue at the moment) and I thought that I could give you a sneak peak.

Dagens

Hatt Hm, jeans Hm trend, skor converse, tee weekday och kofta topshop

Elle pop up store

Såhär såg jag och Elinkan ut när vi besökte huvudstaden under fashionweek. Är inte Elinkan olagligt snygg ??? Puss

pret-a-portea


Om du är i London och shoppar höstens mode kan du också passa på att äta den. I The Bakery hittar du Pret a Portea som säljer många sorters efterrätter inspirerat av säsongens collection samling. Jag kan knappt bärga mig att få mumsa i mig Chanel- choklad- clog's- kakan tilsammans med en kopp te.

kling


Den där Elin Kling är verkligen en underbar sylist och nästan alltid klär hon sig felfritt, om jag inte hade legat i pjamsbyxor i en förkyldning hade jag definitivt velat ha på mig detta idag.

SJAL/KLÄNNING


Häromdagen köpte jag en fin sjal inne på H&M med det finaste mönstret. Eftersom jag åker utomlands imorgon hade jag även tänkt att använda den som strand-klänning (jag visar en bild på det när jag är hemma igen)

Från H&M för 129 pix.

mockashorts & poncho

Valde ut några favoriter av vad som ska komma ut i Hm:s butiker mellan v.33-35. Oh vad mycket fint! mummms

gold


Om du vill ha riktigt snygga guldnaglar som ger nästan samma effekt som minx naglar ska du testa make up stores guldiga nagelack.
Minx

sneak peak

Min temeratur ligger lite över 38 grader och min hals är helt igen svullen, vad jag avskyr att vara sjuk. Jag kommer nog få spendera dagen i sängen med en kopp te i en näven och näsdukar i den andra.
Här är en liten sneak peak på hur jag och Carrs såg ut under Carin Wetser's visning.

Carin Wester S/S 11

Jag som är en sucker för pasteller kunde inte låta bli att le när alla modeller gick ut i finalen och ett hav av underbara pastellfärger kom emot oss. Visningen var helt fantastisk, 70 talsinfluensen lyser igenom de flesta plagg och stylingen var helt flawless. Ge mig baddräkten!

black

1. christopher kane                  5. YSL                                   9. okänd
2. proenza schouler                 6. peter pilotto                       10. rochas
3. okänd                                 7.  balmain
4. alexander wang                   8. christopher kane

dutch vogue

Vackra och inte minst sagt inspirerande bilder ifrån tyska vogue som snyggt sammanfattar höstens dyrgripar.

Mercedes Benz Fashion Week 10

fashiontoast&bryanboy
Super trevliga Lisa Corneliusson, älskar hennes gröna nagellack!
klänningen var finsk design och skorna är från acne.
Emilia de poret i en underbar kavaj från Givenchy och kolla in ringen!
Och helt underbart snälla och snygga Emma Elwin!

NINA JAREBRINK


Helvitt hos Nina Jarebrink inför vår/sommar11. Bild- Emmi Grundström


ELLE GIRL


På min första modevecka hade jag på mig min luddiga paisley-kofta från H&M, DIY kjol och klackar från Nelly. Jag hade historiens dåligaste hårdag denna dag så ni får ursäkta om ni inte ser hela mitt huvud./Emma


white & purple

Det blev dagens outfit med iphonen idag. Första dagen i skolan och jag och Elinkan startade den på espresso. Imorgon drar vi till Sthlm, ses där! puss

Hanneli

Besök hennes underbara blog och fylls av inspiration henne samt andra stilfulla människor.
the blog

Idag & Igår

det orangea nagellacket och min svarta clutch från monki är två favoriter just nu. & Nu ska jag krypa ner i min säng och sova några timmar innan jag beger mig till jobbet om bara några timmar.. Mumms, Puss

dagens

Since my camera is gone i had to take todays outfit with my iphone, the quallity is not so good. Now i got to run, see you monday.
Shirt Zara, shorts cheap monday, belt and clock vintage

the trousers

The cravings of today are these lovely trousers. Tyvärr är det ett spanskt märke så jag tror inte att jag har en större möjlighet att köpa dessa men carin wester säljer liknande runt tusenlappen.
source

Krabbelur-Night


Caroline.

Emma.

Elin visar oss sin nya garderob och vi dör av avundsjuka.

Krabbelurer!

Elin.
Här är bilder från vår krabbelur kväll hemma hos fina Elin. Vi åt krabbelurer och babblade om allt från speedos till modeveckan. Det pratades en hel del om London och Carin Wester med. Förmodligen ska Caroline+ Elin åka på Carin Wester på Tisdagen. Jag vill hemskt gärna med men jag tror nog inte att min plånbok tillåter det.


shoelover


Åh, I love shoes. They can make an outfit or a look and you can NEVER have to many of them!
1. Alexander Wang                                     7. Gianmarco Korenzi
2. YSL                                                       8. Alexander Wang
3. Balenciaga                                             9. Pierre Hardy
4. Jeffery Capbell                                      10. Balenciaga
5. Charlotte Olympia                                 11. Topshop
6. Azzedine Ala                                         12. Acne

fashiongonerouge


RSS 2.0